Thursday, June 2, 2011

Suhu Gembira Ganda Dua

Alhamdulilillah....Hari ni aku rase hepy sangat...
Wa datang ofis aku tadi & we'oll lunch together-gether...
Sengal...tu pon nak bagitau...ngek!!!

Sukati Gua ArRrrr....

Tambah hepy bile aku dapat call dari unit kuarters...
..."cik bole datang amik surat tawaran yer..."

Perghhh...sekian lame aku tunggu nih..dapat jugak..

Bole kawin ar camni...

Hahahaaaa....Bodo!!!!!

2 comments:

kaklong said...

ala....cik dieya..best la dpt kuaters...leh la duk umah sendiri..ahaks..!

kak long je kne duk kajang, tp nasib tak jauh sgt...

en tunang kak long pun duk kjg, tp kojer kat bangi...

amboi, blog cik dieya ni romantik la..hepi jer...nk follow boleh?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)